fbpx

Samuel Vermeulen over de liefde, ambities en familieopstellingen | KUKURU#169

#169 Samuel Vermeulen

Deze aflevering is opgenomen op het Mannenkracht festival. Swami Prem Samuel, oftewel Samuel Vermeulen kreeg zijn spirituele naam van zijn sannyasins ouders. Na een moeilijke jeugd is hij rechten gaan studeren en in de advocatuur gaan werken. Zijn moeder kon niet voor hem zorgen omdat ze werd opgenomen in een inrichting. Samuel kwam in een pleeggezin omdat zijn vader verstrikt raakte in de prostitutie en harddrugs.


Na een liefdeloze jeugd is Samuel op zoek gegaan of hij nog wel gelukkige relaties kon onderhouden. Het overleden van zijn vader was de aanleiding om het boek: ‘Prins van liefde’, te schrijven. In deze KUKURU aflevering bespreken we zijn reis naar het vinden van liefde en het onderhouden van verschillende relaties. 

Verder hebben we het ook over dat hij zelf vader gaat worden. Het ambiëren van ambities en het stellen van doelen. Je geluk bewonderen en je angst tegenkomen en er leren mee omgaan. Daarnaast bespreken we zijn drie boeken, ochtendritueel en hebben we het over de dood en hoe hij herinnert wil worden. 

Wil jij net als de mannen van het festival leren hoe je als man Vrijheid én Verbinding kunt ervaren, door tegelijkertijd Stevig en Liefdevol te zijn, zónder daarbij je Kracht weg te geven? De online training van 8 lessen samengesteld door Jeroen Biegstraaten & Rob van Drunen van Mannenkracht helpt je daarbij:

www.mannenkracht.nl/krachtman-kukuru
Nu voor maar €29,- in plaats van €99,-


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Samuel. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Lieveling Lieveling Bestel
Tantra Tantra Bestel
Augustus Augustus Bestel
Prins van Liefde Prins van Liefde Bestel
Scroll naar boven