fbpx

Anna Lindfors over verbinden, tantra en biohacking KUKURU | #172

KUKURU_Anna_STILL

Deze KUKURU aflevering is opgenomen op het Biohacker Summit. In deze aflevering is Anna Lindfors te gast. Zij is een biohacker gespecialiseerd in seksuologische therapie. Haar passie is om mensen te helpen opnieuw verbinding te maken met hun innerlijke kracht en plezier terug te brengen op alle gebieden van het leven. 


Van haar passie maakte ze haar missie en daarom creëerde ze: ‘Biohacking Sex & Love’. Om iedereen te helpen hun sensualiteit aan te boren en hun leven te transformeren. Anna’s reis om seksuoloog te worden begon met het navigeren door haar eigen uitdagingen.

Seksualiteit is onze kern, en daarom is jezelf ontsluiten zo krachtig en verheft het je leven. In deze podcast leer je hoe je van prestatie naar meer genot kan leven. Haal meer uit het leven en geniet. Verder hebben we het over de verbintenis aan gaan met je partner, je intuïtie trainen en over de verschillen tussen mannen en vrouwen. 

Daarnaast hebben we het ook over de ochtend- en avondroutine, de drie boeken bespreken we en hoe Anna tegen de dood aankijkt.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Anna. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Six Phase Meditation Method The Six Phase Meditation Method Bestel
Womancode Womancode Bestel
The Body Keeps the Score The Body Keeps the Score Bestel
Scroll naar boven