fbpx

Kasper van der Meulen over breathwork, familiesystemen en de ideale vader zijn| KUKURU #174

KUKURU_Kasper_STILL

Deze aflevering is opgenomen op het Mannenkracht festival. Kasper van der Meulen is een biohacker en lifestyle avonturier. Daarnaast specialiseert hij zich de laatste jaren op ademhaling.

We hebben het over zijn pad om vader te worden. Moet je alles op orde hebben om aan kinderen te beginnen? Hoe kan je samen met je kinderen jouw pad bewandelen? En dan kinderen je ook helpen om jouw pad verder te bewandelen. 

Verder hebben we het over familieopstellingen en je plek daarin. De ideale vader zijn en de rol als vader aannemen.

Kasper is al vaker te gast geweest in de podcast (Wil je die bekijken? Check dan: https://bit.ly/50Kasper). In dit gesprek hebben we het meer over je eigen pad bewandelen. Ga op zoek naar je eigen verhaal en wees openhartig naar andere. Is er iets wat je moet zijn? Hoe moet je de rust bewaren in drukke tijden? En hoe ben je bewust van het pad dat je bewandeld? 

Wil jij net als de mannen van het festival leren hoe je als man Vrijheid én Verbinding kunt ervaren, door tegelijkertijd Stevig en Liefdevol te zijn, zónder daarbij je Kracht weg te geven? De online training van 8 lessen samengesteld door Jeroen Biegstraaten & Rob van Drunen van Mannenkracht helpt je daarbij: www.mannenkracht.nl/krachtman-kukuru Nu voor maar €29,- in plaats van €100,-


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven