fbpx

Sarah Glynn over jezelf helen, intuïtie en het ego | KUKURU #178

KUKURU_Sarah_STILL

Deze KUKURU aflevering is opgenomen op het Biohacker Summit. In deze aflevering is Sarah Glynn te gast. Zij is de founder van Dragonfly, een platform om elk mens te verheffen en te ondersteunen op het pad naar hartgericht leven en totaal welzijn.


Sarah gelooft dat er een beter gezondheid niet zal komen door verder te gaan in meer technologische vooruitgang en interventies. Het zal komen door naar binnen te gaan en de transformerende, genezende krachten die inherent zijn aan ons te benutten. 

In deze podcast hebben we het ook meer over het pad naar binnen. Hoe kan je door meer te voelen jezelf helen? Hoe train je intuïtie? En hebben we het over de liefde. ‘Je kan pas de verbinding aangaan met de ander als je ook een verbinding hebt met jezelf’, volgens Sarah. Natuurlijk hebben we het dan ook over het ego. Hoe kan het ego je helpen met je intuïtie en de liefde?

Daarnaast komen de boeken voorbij, het ochtendritueel en bespreken we hoe Sarah aankijkt tegen de dood.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Sarah. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

No Bad Parts No Bad Parts Bestel
Deeper Dating Deeper Dating Bestel
The Body Keeps the Score The Body Keeps the Score Bestel
Scroll naar boven