fbpx

Rob Koning | KUKURU #180

KUKURU_Rob_STILL

In deze aflevering is Rob Koning te gast. Hij is oprichter van Mr. Breath en is als ademcoach een van de pioniers in Nederland. Hij schreef de bestseller ‘Ontdek de kracht van Ademen’. Hij is actief als spreker en trainer in het bedrijfsleven en heeft een eigen opleiding. Wil je het nieuwe boek van Rob? Check: https://bit.ly/KrachtvandeAdem


In dit gesprek bespreken we zijn bestseller en z’n nieuwe boek over de kracht van de adem. Hoe kan je bewust ademen? We hebben het over de verschillende methodes van ademen. Welke methode helpt jou in het dagelijks leven?

Verder hebben we het over de cruciale rol van het middenrif en hoe je van controle naar flow gaat, hoe je oud zeer (trauma) kunt verwerken met je ademhaling en waarom het ademwerk zo’n enorme vlucht neemt.

Daarnaast bespreken we zijn boeken die hem hebben geholpen met zijn reis. Bespreken we zijn ochtendroutine, hoe hij tegen de dood aan kijken en Rob herinnerd wilt worden. Benieuwd naar zijn boeken? Check https://kukuru.nl/rob


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven