fbpx

Reclaim je inner goddess | Naomi’s Niche #4

KUKURU_Naomi's Niche_ARTWORK

Mee doen met het Radiance – online programma? Check https://Glo.nl/radiance en vul de kortingscode: KUKURU in voor €200,- korting! Welkom bij deze KUKURU’s sub serie: Naomi’s Niche. Tijdens deze 4-delige serie neemt Naomi en Isabella je mee op het gebied van intiem en sensueel zijn. Het programma bestaat uit: Inspirerende video- en audiobestanden met uitleg, krachtige visualisaties en meditaties, 1:1 online sessie, playlists en schrijf opdrachten.

Heb jij altijd al te veel willen geven, maar niets kunnen ontvangen? Heb je last van veel stress en kan je maar lastig ontspannen? Dan is deze aflevering zeker voor jou! Wie heb je te worden als vrouw om je innerlijke goddess te reclaimen? Wat dient je op dit moment niet meer? Je gaat erachter komen hoe je dat kan doen in deze aflevering van Naomi’s Niche.

Hoe kan je beter worden in ontvangen? Heb je last van veel stress en kan je maar lastig ontspannen? Wie heb je te worden als vrouw om je innerlijke goddess te reclaimen? Wat dient je op dit moment niet meer? Je gaat erachter komen hoe je dat kan doen in deze aflevering van Naomi’s Niche.

Locatie: https://studionovaehaarlem.wixsite.com/my-site-2/studio-novae

De dames online volgen?
Naomi: https://www.instagram.com/naomireesing/ 
Isabella: https://www.instagram.com/isabellamachine/ 


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven