fbpx

Kim Munnecom over luisteren naar je intuïtie, het ego en manifesteren| KUKURU #182

KUKURU_Kim_STILL

Deze week in de KUKURU podcast is Kim Munnecom te gast. Haar doel is om bewust de ‘Wet van Aantrekking’ toe te passen en andere te helpen om hun mooiste leven te creëren. Na jarenlang als voedingscoach te hebben gewerkt heeft ze de switch gemaakt om andere te helpen op het gebied van ondernemen. Ondernemen vanuit alignment, vanuit zijn in plaats van doen.


In het gesprek hebben we het over haar reis naar succes. Vanuit een eetstoornis en depressie naar het mooiste leven creëren door te zijn. Kim liet haar weerstand vallen en onderging haar doorbraak. Ze heeft haar leven een andere invulling gegeven en is meer gaan luisteren naar haar intuïtie. Eén van haar mantra’s die ze met ons deelt is: ‘All I want to be is already in me’.

Hoe moet je naar je intuïtie luisteren? Hoe stap je uit je comfortzone en laat je niet meer het ego de baas zijn over jou leven? We hebben het over half- spiritueel en nuchter zijn en dat geld je financiële thermostaat is. 

Daarnaast bespreken we ook haar favoriete boeken, haar ochtendroutine en vertelt Kim hoe ze tegen de dood aankijkt en hoe ze herinnerd wilt worden.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Secrets Of The Millionaire Mind Secrets Of The Millionaire Mind Bestel
Woman Woman Bestel
De wet van Aantrekking De wet van Aantrekking Bestel
Dying to Be Me Dying to Be Me Bestel
Scroll naar boven