fbpx

Yogetsu Akasaka over intenties zetten, mindfullness en relaxen | KUKURU#184

KUKURU_Yogetsu_STILL

Dit is de laatste podcast vanaf het Biohacking event in Amsterdam. Deze keer was Yogetsu Akasaka te gast. Hij is zijn carrière ooit begonnen als beatboxer, tijdens zijn tour vond hij zijn roeping en gooide hij zijn leven om en werd hij zenboeddhistische monnik. Nu staat hij bekend als zen-muziekartist en brengt hij meditatieve muziek uit. Het is een combinatie van chanten en zingen van soetra’s/mantra’s met beatboxing en handpanmuziek.


In deze afleveringen hebben we het over de reis van Yogetsu, hoe hij van beatboxer een monnik werd en wat biohacking hem heeft gebracht. Wat heeft hij geleerd als monnik? Wat zijn onze belangrijkste dingen? Hoe vind je wat je moet doen op aarde? We hebben het over focus, mensen zoeken altijd naar een betere plek, maar focus op jezelf en wat je wil bereiken. En wat gebeurt er als je alles los laat?

Daarnaast hebben we het over je intentie zetten, het gebruik van je intuïtie en natuurlijk hoe je daarbij je ego kan gebruiken. We bespreken zijn drie boeken, zijn ochtend en avondroutine en hoe Yogetsu tegen de dood aankijkt.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Power of Now The Power of Now Bestel
Scroll naar boven