fbpx

Nanneke Schreurs over het optimaliseren van je gezondheid en fit worden | Leef Wijzer #2

KUKURU_Nanneke_STILL

Heb je het Leef Wijzer webinar weekend gemist? Check https://kukuru.nl/gemist Experts gaven je praktische tips over hoe je basiszaken als ademhaling, voeding en slaap kunt verbeteren. Je krijgt informatie over hoe je tot een hogere staat van bewustzijn en welzijn kan komen. Met sprekers als: Kasper van der Meulen, Edwin Selij, Merel Teunis, Ralph Moorman en Teemu Arina.


Nanneke Schreurs is voedingsdeskundige, orthomoleculair kPNI therapeut, personal trainer, yogadocente en gecertificeerd Wim Hof Method instructeur.

Al meer dan 30 jaar is zij werkzaam in zowel de fitness industrie als de horeca. Die combinatie leidde tot het volgen van vele opleidingen op het gebied van voeding en gezondheid en uiteindelijk in 2015 tot het openen van haar Optimal Health Studio in Mijdrecht. Daar begeleiden zij en haar team mensen op het gebied van voeding, training en ontspanning.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven