fbpx

Anne de Jong over liefde, sorry zeggen en generationeel trauma | KUKURU #189

KUKURU_Anne_STILL

Wil je het nieuwe boek van Anne lezen? Check https://bit.ly/SorrySchatje-kukuru Anne de Jong is spreker, productontwikkelaar, auteur, opleider en coach. Na haar studie psychologie, coachte ze veel en deed ze ongeveer alle coach-vervolgopleidingen en besloot ze haar coach-ervaring te vertalen naar een eigen coachopleidingen en boeken over coaching. Ze vond dat boeken en coachopleidingen praktischer, slimmer konden en
echt antwoorden moesten geven op vragen.


In haar nieuwe boek: Sorry schatje, leert ze je de vijf principes en tien essentiële skills die jou liefdesvaardig maken. Hoe kan je liefdevol en duidelijk te communiceren? Je partner op nummer één te zetten, zonder jezelf uit het oog te verliezen. Dealen met bindingsangst, verlatingsangst en andere moeilijke zaken? In dit gesprek hebben we het erover.

Ook hebben we het over de verwoestende 4, hoe je het beste je grenzen aan kan geven en waarom geweldloze communicatie zo belangrijk is. Van haar favoriete boeken tot haar beste tips. Alles komt voorbij in dit gesprek.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Sorry, schatje Sorry, schatje Bestel
Verbonden Verbonden Bestel
Houd me vast Houd me vast Bestel
De valstrik van het geluk De valstrik van het geluk Bestel
De moed van imperfectie De moed van imperfectie Bestel
De geluksroute De geluksroute Bestel
Scroll naar boven