fbpx

Mark Tuitert over in flow zijn, focus en doelen nastreven | KUKURU #190

KUKURU_Mark_STILL

Wil je het nieuwe boek van Mark lezen? Check https://bit.ly/Flow-kukuru Mark Tuitert is olympisch kampioen, succesvol ondernemer en bestsellerauteur van DRIVE. In zijn nieuwe boek: FLOW laat Mark zien hoe je met de stoïcijnse mindset de uitdagingen van het leven aangaat. Zo blijf je trouw aan jezelf, houd je oog voor anderen, en kun je onder alle omstandigheden soepel koers houden.


Wil jij meer weten over waarom je ego een verschrikkelijke leermeester is, waarom focussen op het proces belangrijker is dan winnen en doelen nastreven? Of ben jij nieuwsgierig naar waarom we onderdeel van een groter geheel zijn? Daarnaast heb ik het met Mark over in het nu zijn en hoe je een soepeler levenspad krijgt in tien stappen.

Ook zijn favoriete boeken van dit moment komen aan bod, hebben we het over het thuisgevoel en onderlinge verbondenheid en bespreken we hoe je de missie ontdekt die bij je past!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Let My People Go Surfing Let My People Go Surfing Bestel
Flow Flow Bestel
Incerto - Misleid door toeval Incerto - Misleid door toeval Bestel
DRIVE: Train je stoïcijnse mindset DRIVE: Train je stoïcijnse mindset Bestel
Scroll naar boven