fbpx

Ashkaine Hora Adema over overwinningen, trauma en energie | KUKURU #193

KUKURU_Ashkaine_STILL

Ashkaine Hora Adema is een inspirerende vrouw met ongeëvenaarde kracht. Ze studeerde geneeskunde en psychologie vanuit een diep intrinsiek verlangen om mensen en dieren te helpen het lijden van het leven te verzachten. Op haar 40e belandde dit ‘mooiste meisje van de klas’  in een rolstoel vanwege Reumatoïde Artritis, maar ze besloot terug te vechten tegen de ziekte door intensief te sporten en gezond te eten. Met buitengewone inspanning en mentale kracht heeft ze een bijna bovenmenselijk resultaat bereikt, waardoor ze nu oersterk en kerngezond is. Na een abrupte scheiding met de bekende fotograaf Jimmy Nelson en het loslaten van haar gezin en succesvolle bedrijf, heeft ze zichzelf opnieuw uitgevonden en runt ze nu een bloeiende praktijk als lifecoach in Amsterdam.


In dit KUKURU gesprek heb ik het met haar over de mind-muscle connectie en de rol van het ego, maar ook over vrienden worden met je trauma. Hoe kom je in een verlichte staat? Wat vindt ze van de woke cultuur en wat zijn nog ambities die ze heeft?

Wil je alles weten over hoe Ashkaine al haar trauma’s overwon? Waarom de diepte ingaan van zelfafwijzing belangrijk is en hoe ze zelfliefde cultiveert? Luister dan nu naar dit KUKURU gesprek!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Het einde van de opvoeding Het einde van de opvoeding Bestel
Fluwelen woede Fluwelen woede Bestel
De mythe van normaal De mythe van normaal Bestel
I am That I am That Bestel
Verslaafd aan liefde Verslaafd aan liefde Bestel
Scroll naar boven