fbpx

Merel van der Wouden over het vinden van je eigen waarde, levensdoelen en de kunst van onderhandelen | KUKURU #202

KUKURU_Merel_STILL

In deze aflevering ga ik in gesprek met Merel over het belang van zelfwaardering, de kunst van onderhandelen en haar persoonlijke ervaring met een spirituele abortus. Ze legt uit hoe je je eigen waarde niet alleen kunt, maar ook mág vinden. Merel, bekend van haar boek “Je Bent Het Waard”, staat voor het empoweren van individuen om hun ware potentieel te ontdekken en te omarmen. Ze benadrukt ook het belang van effectief onderhandelen en hoe dit je kan helpen in zowel je professionele als persoonlijke leven.

Tijdens ons gesprek hebben we het over onderwerpen zoals het verschil tussen eigen waarde en zelfvertrouwen, hoe je je intuïtie kunt trainen, de kracht van het nemen van kleine stapjes om vertrouwen op te bouwen, en haar persoonlijke ervaring met een spirituele abortus.

Wil je leren hoe je je eigen waarde kunt omarmen, waarom het zo essentieel is voor persoonlijke groei, en hoe je jezelf de liefde en erkenning kunt geven die je verdient? Of ben je benieuwd naar Merel’s inzichten over onderhandelen en haar persoonlijke reis?
Luister dan naar deze aflevering!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Je Bent Het Waard Je Bent Het Waard Bestel
Een werkweek van 4 uur Een werkweek van 4 uur Bestel
Light Is The New Black Light Is The New Black Bestel
Scroll naar boven