fbpx

Hans Peter Roel: Zelfheling Door Ki & Kundalini | KUKURU #204

Screenshot 2023-10-05 at 3.05.45 PM

In deze aflevering van KUKURU ga ik in gesprek met Hans Peter Roel, een inspirerende auteur die bekend staat om het verweven van oosterse wijsheid met westerse levensstijlen. Hans Peter deelt zijn kennis over de kracht van Ki, een concept dat centraal staat in veel van zijn werken. Hij legt uit hoe Ki ons helpt om meer in het huidige moment te leven, onze zorgen te verminderen en een leven vol ‘flow’ te ervaren.

Hans Peter gaat verder in op hoe Ki ons helpt om uit ons hoofd te komen en ons verbindt met onze natuurlijke staat van zijn. Deze verbinding verbetert niet alleen onze zintuiglijke waarnemingen – zoals beter horen, zien en voelen – maar helpt ons ook om stress los te laten en met meer kalmte en vertrouwen in het leven te staan. Zijn uitleg over Ki biedt luisteraars praktische inzichten in hoe we meer bewustzijn kunnen verkrijgen en tegelijkertijd een harmonieuzere balans kunnen vinden met onszelf en de wereld om ons heen.

Daarnaast bespreken we uitvoerig Hans Peter Roel’s nieuwste boek ‘Genezende Kracht – Kundalini’. Dit boek biedt een diepgaande verkenning van de Kundalini-energie, die vaak wordt beschouwd als een verborgen, transformerende kracht binnenin ons. Hans Peter legt uit hoe het activeren van deze kracht kan leiden tot zelfgenezing en een dieper begrip van onze innerlijke kracht en potentieel. Het boek staat vol met praktische technieken en oefeningen die lezers kunnen helpen hun Kundalini-energie te ontwaken en te benutten voor zowel fysieke als spirituele genezing. ‘Genezende Kracht – Kundalini’ is een essentiële leeservaring voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


De Celestijnse Belofte De Celestijnse Belofte Bestel
Think and Grow Rich Think and Grow Rich Bestel
The Power of Now The Power of Now Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven