fbpx

Marian Mudder: Bewust Leven & Innerlijke Rust | KUKURU #205

Marian-Mudder-uitgelicht-2
In deze aflevering van KUKURU gaat Giel in gesprek met Marian Mudder over de complexe reis van zelfontwikkeling en zelfhulp. Marian deelt haar persoonlijke ervaringen en inzichten over de valkuilen van niet-aflatende zelfverbetering en hoe belangrijk het is om dieper te graven dan oppervlakkige spirituele praktijken. Ze benadrukt het belang van het onderzoeken van je eigen schaduwkanten en het doen van traumawerk om echte, blijvende verandering te bereiken.

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwe KUKURU podcasts, speciale kortingen ontvangen, en meer? Kijk op Kukuru.nl! Het nieuwe boek van Marian vind je hier: https://bit.ly/NieuwBoekMarianMudder

In deze aflevering van KUKURU gaat Giel in gesprek met Marian Mudder over de complexe reis van zelfontwikkeling en zelfhulp. Marian deelt haar persoonlijke ervaringen en inzichten over de valkuilen van niet-aflatende zelfverbetering en hoe belangrijk het is om dieper te graven dan oppervlakkige spirituele praktijken. Ze benadrukt het belang van het onderzoeken van je eigen schaduwkanten en het doen van traumawerk om echte, blijvende verandering te bereiken.

Daarnaast bespreken we Marian’s nieuwe boek “Wat ik eerder had willen weten – een werkboek”, een gids die je helpt om jezelf uit de weg te gaan en meester te worden over je eigen hoofd.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Tantra, het allerhoogste inzicht Tantra, het allerhoogste inzicht Bestel
Notes on a Nervous Planet Notes on a Nervous Planet Bestel
De mythe van normaal De mythe van normaal Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven