fbpx

Josie Boog: Astrologie, zelfontdekking & de sterren | KUKURU #206

josieboog-astrologie2

Het boek van Josie vind je hier: https://bit.ly/AstrologieInOns

In deze aflevering van KUKURU neem ik je mee op een ontdekkingsreis door de mysterieuze wereld van astrologie met Josie Boog. Als auteur, astroloog en meditatieleraar, onthult Josie hoe de complexe lagen van astrologie ons kunnen helpen een dieper zelfbewustzijn en een beter begrip van onze plaats in het universum te ontwikkelen. Haar unieke benadering en diepgaande kennis verhelderen de verborgen aspecten van astrologie, die verder gaan dan de dagelijkse horoscopen.

In deze aflevering duiken we ook in Josie’s fascinerende boek, “Astrologie in Ons”. Dit prachtig vormgegeven boek is niet zomaar een astrologiegids; het is een uitgebreide uitleg van astrologie, met sfeervolle fotografie en inspirerende invalshoeken. Josie leidt ons door het universum van planeten, huizen en tekens, en belicht thema’s als vriendschap, succes, geluk en relaties. Ze moedigt luisteraars aan hun eigen geboortehoroscoop te verkennen en open te staan voor de wonderen die het Universum te bieden heeft.

Of je nu een beginner bent in astrologie of al veel ervaring hebt, Josie’s inzichten en haar boek zijn een eye-opener. Luister naar deze aflevering om jezelf te verdiepen in de rijke wereld van astrologie en ontdek hoe je jouw sterren kunt lezen en je ware potentieel kunt ontsluiten


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Het vijfde inzicht Het vijfde inzicht Bestel
Siddharta Siddharta Bestel
Verbonden Verbonden Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven