fbpx

Heleen Ytsma: Ademhalingsreis naar Zelfbewustzijn en Rust | KUKURU #209

Heleen-Ytsma

Duik diep in de wereld van ademhaling en zelfbewustzijn met Heleen Ytsma in de nieuwste aflevering van KUKURU. Heleen, een expert in ademhalingstechnieken en persoonlijke groei, neemt ons mee op een reis van zelfontdekking door middel van ademhalingssessies.

Ontdek hoe ademhaling niet alleen een fysieke activiteit is, maar ook een krachtig middel voor emotionele en mentale verlichting. Heleen deelt technieken en inzichten die je helpen om te gaan met stress, ongemak, en het verkennen van je innerlijke zelf. Deze aflevering is een must voor iedereen die zijn ademhaling wil gebruiken als een tool voor persoonlijke transformatie en diepere zelfverbinding.

Wil je meer leren over ademhaling ? Kijk alles sessies van Heleen en de rest van de sprekers terug op https://kukuru.nl/ademkracht.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven