fbpx

Isabella Machinè: Omarm Jouw Kracht & Zelfzorg | KUKURU #210

1651582477848

Ook geïnteresseerd in het boek van Isabella? Dan kan je hier terecht: https://bit.ly/IsabellaMachineBoek

Bekijk de wereld van zelfzorg en empowerment met Isabella Machinè in deze boeiende aflevering. Isabella, een ervaren relatiecoach, deelt haar expertise over het omarmen van persoonlijke kracht door middel van zintuiglijke zelfzorg. Ze verkent hoe zelfzorg kan leiden tot een leven vol zelfvertrouwen, plezier en voldoening, zowel voor vrouwen als mannen.

Isabella’s benadering van vrouwelijke empowerment en haar adviezen over het creëren van emotionele veiligheid en diepe verbinding in relaties zijn zowel verhelderend als inspirerend. Deze aflevering nodigt uit tot groei, ongeacht je geslacht.

Isabella gaat in op de relatie tussen zelfzorg en emotionele veerkracht. Ze benadrukt het belang van het herkennen en eren van onze eigen behoeften als de sleutel tot authentieke relaties en persoonlijk welzijn. Haar adviezen over het stellen van gezonde grenzen en het prioriteren van zelfzorgpraktijken zijn niet alleen praktisch, maar ook transformerend. Isabella’s kijk op zelfliefde als fundament voor sterke en vervullende relaties geeft luisteraars waardevolle inzichten en mooie stappen om hun eigen weg van zelfliefde en empowerment te bewandelen.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeldFavoriete boeken van Isabella Machinè

Erotische intelligentie Erotische intelligentie Bestel
Liefde als Medicijn Liefde als Medicijn Bestel
Sexual Selfcare Sexual Selfcare Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven