fbpx

Christine Beijnen over De Formule, Frequenties verhogen, Manifesteren en Wetenschap | KUKURU #216

66-Christine-Beijnen (1)

Het nieuwe boek, De Formule, is absoluut een aanrader. Ook geïnteresseerd? Je kan hier terecht: https://bit.ly/DeFormule

Klaar voor een nieuwe KUKURU aflevering? Deze keer praat ik met Christine Beijnen. Christine, ook wel bekend van haar platform Cosmic Life, is afgestudeerd als econoom en heeft eerst zoals velen van ons de conventionele weg bewandeld. Toch kwam ze er zelf ook achter dat dit niet de weg voor haar was. Ze volgde advanced retreats van Joe Dispenza, leerde over leven op ‘raw living foods’ en ging naar masterclasses zoals die van Gabrielle Bernstein, allemaal om erachter te komen dat, naar eigen zeggen, ‘wanneer je je gedachten verandert, je realiteit verandert’.

Ze schreef daarom haar langverwachte debuut het boek: ‘De formule’, een titel die verwijst naar de formule voor het manifesteren van liefde, rijkdom en succes in zes stappen. In haar boek bespreekt ze onder andere intenties, blokkades, identiteit, het onderbewustzijn neurowetenschap, kwantumfysica en stroomlijning. Een boek ontstaan uit eigen ervaringen, praktische tips en vooral heel veel optimisme, waardoor je écht gaat geloven dat het lukt. Dat is precies de kracht van het boek én van manifesteren.

In ons gesprek stelt Christine zich kwetsbaar op en vertelt ze over de uitdagingen aan het begin van haar pad, haar zoektocht naar zichzelf, en hoe ze nog steeds worstelt met bepaalde onzekerheden. Maar ze benadrukt ook hoe ze haar successen tot in detail visualiseerde, die nu werkelijkheid zijn geworden of aan het worden zijn.

Christine vertelt in haar boek en dit gesprek over hoe het verhogen van je bewustzijnsniveau vanzelf leidt tot het aantrekken van mooiere dingen in het leven. Ze benadrukt dat we moeten blijven visualiseren en ons bewust moeten worden van onze eigen patronen, want zoals Christine zelf zegt: er valt weinig te transformeren als je je niet bewust bent van je eigen patronen’.

Deze aflevering is een mooie aanzet tot bewustwording en kan een mooie eerste stap zijn in het manifesteren van je échte dromen!

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Favoriete boeken van Christine Beijnen

The Power of Awareness The Power of Awareness Bestel
Feeling is the Secret Feeling is the Secret Bestel
Parallel Universes of Self Parallel Universes of Self Bestel
The Universe Has Your Back The Universe Has Your Back Bestel
Breaking the Habit of Being Yourself Breaking the Habit of Being Yourself Bestel
Money, and the Law of Attraction Money, and the Law of Attraction Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven