fbpx

Robert Bridgeman Over Onze Échte Geschiedenis, De Laatste Kathaar en Verlichting | KUKURU #219

Scherm­afbeelding 2024-02-22 om 17.37.58

Meld je nu aan voor de meditatiecursus ‘Het licht in jezelf’ en betaal nu 77,00. Met code kukuru24 krijg je 24 euro korting! https://bit.ly/lichtinjezelfonline

De Meditatiecursus: Zes modules en bonus
Deze online meditatiecursus volg je grotendeels in je eigen tijd via zes modules.
Tijdens deze online meditaties neemt Robert jou mee in zijn eigen ervaring met mediteren, wat voor hem de start en sleutel is geweest tot zijn eigen spirituele ontwikkeling. Hij begeleidt jou op unieke wijze.
Had jij het voornemen om te beginnen met mediteren of meditatie echt als onderdeel in je leven te integreren? Dan is er geen beter moment om te starten. https://bit.ly/lichtinjezelfonline

Het nieuwe boek van Robert vind je hier: https://bit.ly/Delaatstekathaar

Bekend met verloren beschavingen? Wij bij KUKURU niet, maar Robert Bridgeman wel. Al sinds jongs af aan heeft Robert een fascinatie voor ‘waar komen we nou vandaan?’ en op zijn ontdekkingsreis heeft hij onderzocht en ervaren waar wij dan zoal vandaan kunnen komen. Op die reis kwam zijn eigen retraite centrum Terra Nova, De Bridgeman Academy, zijn boeken ‘Trauma’ samen met Christine Pannebakker, ‘Start vandaag met Lichter Leven’, ‘2044’, ‘De essentie van transformatief coachen’, ‘Stoppen met Vlees’, ‘Ontwikkel je spirituele intelligentie’, ‘Start Vandaag met Ademen’ samen met Marleen van den Hout, ‘RUST!’ en dan nu ‘ De Laatste Kathaar’ waarin hij schrijft over de wijsheden van de verloren beschaving ‘De Katharen’.

Een roman dat niet alleen gaat over de ondergang van deze beschaving, maar vooral om de spirituele boodschap waar we vandaag de dag van kunnen leren, de waarden die de priesters en priesteressen uitdroegen en hoe de Katharen leefde.

“Als we de stemmen van het verleden echt kunnen horen, kunnen we de toekomst vormgeven met grotere wijsheid.” Dat is iets wat we kunnen leren van deze aflevering met Robert. Leren van het verleden maakt dat we niet het wiel opnieuw hoeven uitvinden en de wijsheden van toen toe kunnen passen op het heden zodat we misschien wel snéller dichtbij de ‘waarheid’ kunnen komen.

Een wat andere insteek van de podcast dan normaal, meer zéker de moeite waard. Laat ons vooral weten wat je van deze aflevering vond en wees nieuwsgierig!

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Favoriete boeken van Robert Bridgeman

De volmaakte ketter De volmaakte ketter Bestel
De geschiedenis van de katharen De geschiedenis van de katharen Bestel
De Katharen De Katharen Bestel
Trauma, je bent gek als je het niet hebt Trauma, je bent gek als je het niet hebt Bestel
Start vandaag met ademen Start vandaag met ademen Bestel
1984 1984 Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven