fbpx

Jerome Wehrens over je ademhaling, grip op je leven, sorry zeggen en gezondheid | KUKURU #224

B-Mind+Jerome+Wehrens (1)

Benieuwd naar het boek van Jerome? Koop het dan zeker híer: https://bit.ly/Heelweek

Jerome Wehrens kwam ondanks zijn kennis, praktijk en waardevolle programma’s in alle bescheidenheid aan de KUKURU tafel zitten. Jerome Wehrens is gecertificeerd Buteyko specialist en Black Belt Coach. Hij is opgeleid in de Wim Hof Methode en was tien jaar lang gecertificeerd Wim Hof trainer. Daarna ontwikkelde Jerome bij B-Mind zijn eigen methode voor het boosten van mentale en fysieke gezondheid met koude-training. Ook schreef hij het boek ‘HEELWEEK’ en richtte hij B-Community op, hét online platform voor vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning.

Jerome is in dit gesprek erg kwetsbaar over zijn eigen pad. Wat maakt dat hij bij ademhaling terecht is gekomen? Welke emotionele of traumatische oorzaken liggen daar aan ten grondslag? Er lijkt bij teachers altijd eerst donkerte te zijn voordat ze tot hun kracht komen.En dat is wat Jerome doet, want hij geeft ook trainingen zoals ‘master your breath’, ‘release methode’, ‘epiphora’ en nog veel meer. 

Je komt er in dit gesprek achter komen hoe Jerome heel simpel uitlegt hoe je gezonder communiceert, leeft, beweegt, heelt en ademt. Het luisteren en kijken waard!

Beluister de podcast


Bekijk de podcast met beeld

Favoriete boeken van Jerome Wehrens

Pranayama Pranayama Bestel
De voedselzandloper De voedselzandloper Bestel
De zeven eigenschappen van effectief leiderschap De zeven eigenschappen van effectief leiderschap Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven