fbpx

KUKURU Leef Wijzer | Alle lessen terugkijken

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
197
Begin

KUKURU Leef Wijzer. Experts geven je praktische tips over hoe je basiszaken als ademhaling, voeding en slaap kunt verbeteren. Je krijgt informatie over hormonen, vitaminen en eventueel supplementen. Daarnaast zullen ook zaken als focus en concentratie aan bod komen.

Maar voor mij als persoon en voor KUKURU is belangrijk dat dit event in het teken staat van groei op spiritueel gebied. Bijvoorbeeld: Hoe kun je beter ontspannen? In het NU leven en tevreden zijn met het leven zoals het is. Door middel van ademhalingsoefeningen, biohacks en informatie die je als mantra’s voor het leven kan gebruiken. Ook leer je hoe je beter in verbinding met de natuur, met jezelf en iedereen om je heen kan gaan staan.

Laat je inspireren door de experts op deze gebieden waaronder: Kasper van der Meulen, Dr. Dome, Siim Land, Eduard de Wilde, Nanneke Schreurs, Vivian Reijs, Ralph Moorman, Joep Rovers, Lars & Jorn (Ikiguides) en meer!

We zijn natuurlijk allemaal al goed genoeg zoals we zijn, maar we zijn wel mensen die altijd (willen) blijven groeien en ontwikkelen. Zoals het KUKURU motto: niet wat je moet doen, maar wat je kan doen. Daarmee wil ik je met dit Leef Wijzer webinar inspireren.

Het Leef Wijzer Basis, Premium of Deluxe pakket aangeschaft? Log in via onderstaande knop.

Programma Inhoud

Scroll naar boven