fbpx

MEIDITATIE

10-daagse

Zoek de stilte op

om te mediteren

samen met de allerbeste experts.

De eerste vier maanden van 2024 zijn voorbij. Goede voornemens zijn óf werkelijkheid geworden óf, door de hectiek van het leven, gestrand. Ervaar je drukte, ruis of mis je het overzicht? Burn-out, niet op het juiste pad of een verdrietige periode? Of heb je juist behoefte aan een stap dichter bij je eigen bewustzijn?

Dan is de MEIDITATIE 10-daagse perfect voor jou. Deze voldoet namelijk aan al die behoeften. Van 1 t/m 10 mei 2024, zochten we zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gezamenlijk de stilte op om te mediteren. Iedere keer op een andere manier, zodat we elke laag van meditatie in onszelf kunnen ontdekken. Voor zowel beginners die het pad van meditatie willen bewandelen, omdat ze het pad naar binnen willen bewandelen als voor degene met meer meditatie ervaring die het pad willen blíj́ven bewandelen en zelfs verdiepen, want het pad naar jezelf eindigt natuurlijk nooit. MEIDITATIE is voor iedereen en zorgt er voor dat je, samen met de rest van alle kijkers en sprekers, leer je een nieuwe en gezonde gewoonte aan gaat zodat je het echt implementeert in je dagelijks leven.

"Zoveel moois?
Dat kan toch niet niet?"
Toch wel.

Hier een greep uit de vele reacties van het vorige, gratis KUKURU webinar. 

MEIDITATIE

10-daagse

MEIDITATIE 10-DAAGSE
all-inclusive pakket

198
  • Alle meditaties en talks terugkijken wanneer je wil
  • Online leeromgeving met voortgang
  • Sessies los en als MP3
  • Extra VIP sessie
  • Het hele jaar aanbiedingen

Mediteer nog een keer,
en nog een keer
en nóg een keer.
Zo vaak je maar wil.

Het bijzondere gevoel dat de MEIDITATIE sessies je zullen geven, wil je ongetwijfeld nog een keer beleven. Alle sessies nemen we op, en zijn na de 10-daagse beschikbaar als losse video's.

VIP sessie

Exclusief voor alle kopers van het MEIDITATIE 10-DAAGSE all-inclusive pakket, bieden we een extra VIP sessie, die voor anderen niet te zien was.

Scroll naar boven