fbpx

Ontwerp je eigen 2022 jaarprogramma

Sanny Verhoeven

Elke dag geluksmomenten

In deze talk neemt Sanny je aan de hand van haar levensverhaal mee in de 4 grootste lessen die zij heeft geleerd over gelukkig zijn. Stuk voor stuk zijn het herkenbare thema’s zoals jezelf niet langer klein houden, ontdekken wie je bent en omgaan met de angst voor het oordeel van anderen.

Ze gaat het hebben over het trainen van je ‘geluks spier’ en jezelf niet langer klein houden. Omgaan met de angst voor het oordeel van anderen, beperkte overtuigingen en hoe je ze kunt overwinnen. Maar ook over werken met de wet van aantrekking en hoe het vaak niet werkt!

Sanny Verhoeven is presentatrice, coach en videomaker. Ze deelt op haar YouTube kanaal Sanny zoekt Geluk (93.000+ abonnees) haar ervaringen op weg naar een bewuster en gelukkiger leven. Dit doet ze vanuit haar gevoeligheid, intuïtie en eigen doorbraken. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat je vandaag al gelukkig kunt zijn zelfs als je nog zoveel wilt doen en bereiken. Dit doet ze onder andere door haar online programma Vandaag Gelukkig, Morgen Succesvol. Hiermee heeft ze inmiddels meer dan 2.000 mensen geholpen een grote sprong voorwaarts te maken in hun leven. Ook haar planner The Sanny Side Up is een bestseller, waarin ze mensen helpt om praktisch te plannen en hun ambitieuze doelen te behalen.

Bekijk nu deze webinar van Sanny Verhoeven

én 26 andere webinars in het Ontwerp je eigen 2022 jaarprogramma!

Scroll naar boven