fbpx

KUKURU: Live on stage

KUKURU:
Live on stage geannuleerd

Een grote eer dat ik gevraagd werd om met m’n podcast KUKURU langs theaters door het land te reizen. Het is zo fantastisch hoe het delen van mijn ontdekkingsreis in de wereld van zelfontwikkeling en spiritualiteit positief uit de hand loopt. Mijn boodschap is dat jij de goeroe bent en kracht nu al bezit. Werken aan verbinding maakt je daarmee sterk en onverslaanbaar, maar je bent nu al goed genoeg!

Verbinding met jezelf begint met balans en verbroedering in jouw wereld, met elk mens en op elke plek. Ik geloof dat iedereen daar recht op heeft. Dat betekent dat ik niemand wil uitsluiten. Ook niet als er tijdelijke beperkingen zijn die langer duren dan gepland.

Daarom heb ik na lang wikken en wegen besloten om de theatertour voor nu te cancelen vanwege het huidige beleid. Vooral balen voor de vele mensen die al een ticket hadden. Die krijgen allemaal automatisch hun geld teruggestort.

Ik hoop dat je het begrijpt en mij steunt in het vinden van alternatieven. 1 ding weet ik zeker: deze tour gaat er komen en elke tegenslag levert groei op.
Ik hou je op de hoogte. Hopelijk zien we elkaar snel!

Zonnegroet,
Giel

Scroll naar boven