fbpx

Leef Wijzer

19, 20 & 21 mei

'Reconnecting with sensuality'

een gratis KUKURU live webinar door Anna Lindfors

Anna Lindfors is seksuoloog & psycholoog, specialist in seksuologische therapie en auteur. Al was ze niet altijd seksueel sterk en vierde ze het vrouw zijn niet altijd. In feite begon haar reis met het gevoel gebroken en losgekoppeld te zijn.

Toen ze 20 was, kreeg Anna de diagnose endometriose. Hierdoor veranderde het verkennen van sensualiteit en vrouwelijkheid in een leven met chronische pijn en een probleemoplossende modus. Door verschillende hormonale behandelingen te ondergaan, werd ze losgekoppeld van mijn sensualiteit en verlangen. Op een gegeven moment had ik er genoeg van. Ik voelde dat ik niet mijn volle leven leidde en ik begon te genezen. Ik werkte mijn trauma zowel psychologisch als opnieuw in contact met mijn lichaam en plezier. Ik biohacked mijn endo in remissie en was in staat om alle synthetische hormonen te stoppen.

In deze talk leert ze je over de kracht die we allemaal in ons hebben, hoe het voelt om ervan losgekoppeld te zijn en toch hoe ongelooflijk krachtig het is om opnieuw contact te maken met onszelf, onze sensualiteit en vrouwelijkheid. Onder andere doormiddel van haar HEAL-methode.

Anna Lindfors én meer sprekers

geven lessen over hoe jij jouw leven wijzer kunt leven.

Kasper van der Meulen

Zet je ademhaling in voor een beter leven
Lees meer

Merel Teunis

Hoe je met jezelf communiceert (ook onbewust) bepaalt de kwaliteit van je leven
Lees meer

Dr. Dome (Dominik Nischwitz)

How to hack your oral health to optimize your overall health
Lees meer

Edwin Selij

Een onbewust conflict kan alles tegenhouden en zo los je dat op
Lees meer

Nanneke Schreurs

Optimaliseer je Vetverbranding
Lees meer

Floris Wouterson

Sleep is for the weak? Keep on dreaming!
Lees meer
Scroll naar boven