fbpx

Leef Wijzer

19, 20 & 21 mei

'De verbinding met je ziel'

een gratis KUKURU live webinar door Natasha de Jong

Natasha de Jong is een van de meest veelbelovende vrouwelijke startende ondernemers in de psychedelica- en drankenindustrie die op grote schaal sociale impact nastreeft. Het is haar missie om als één familie een duurzame toekomst te creëren in harmonie met de natuur en de mensheid.

Volgens haar worden lijden, stress, depressie, angst en chronische ziekten veroorzaakt door een verloren verbinding met onze ziel. Onze westerse moderne levensstijl heeft ervoor gezorgd dat we ons hebben losgekoppeld van onze gemeenschap, de natuur en onze bron en oude conventionele medicinale methoden werken niet en onderdrukken alleen. Haar oplossing wordt aangeboden om innerlijke vrede te vinden, te helen en je trilling op natuurlijke wijze te verhogen om onze bewustzijnsniveaus te vergroten.

Ze richtte Earth Resonance Europa’s grootste legale microdosing-bedrijf op en is de oprichter van Predators waarbij ze een breed scala aan adaptogene melanges en drankjes op basis van wilde kruiden en paddenstoelen, terwijl ze bedreigde dieren ondersteunen. Beide bedrijven helpen elke maand duizenden klanten met transformatie van levensstijl, genezing van trauma, verslaving en depressie en leven met een zinvollere intentie.

In haar talk leer je hier alles over!

Natasha de Jong én meer sprekers

geven lessen over hoe jij jouw leven wijzer kunt leven.

Kasper van der Meulen

Zet je ademhaling in voor een beter leven
Lees meer

Merel Teunis

Hoe je met jezelf communiceert (ook onbewust) bepaalt de kwaliteit van je leven
Lees meer

Dr. Dome (Dominik Nischwitz)

How to hack your oral health to optimize your overall health
Lees meer

Edwin Selij

Een onbewust conflict kan alles tegenhouden en zo los je dat op
Lees meer

Nanneke Schreurs

Optimaliseer je Vetverbranding
Lees meer

Floris Wouterson

Sleep is for the weak? Keep on dreaming!
Lees meer
Scroll naar boven