fbpx

Leef Wijzer

19, 20 & 21 mei

'Biohack je hormonen'

een gratis KUKURU live webinar door Ralph Moorman

Ralph Moorman is specialist op het gebied van voeding en hormonen. Op de Wageningen Universiteit heeft hij veel geleerd over voeding en heeft hij zich vervolgens verdiept in de relatie van voeding tot ons hormoonsysteem. Veel klachten zijn gerelateerd aan onze hormonen en op te lossen met het veranderen van onze voeding.

In deze talk leer je de belangrijkste tips specifiek voor vrouwen die hun hormonen in balans willen krijgen waardoor je letterlijk & figuurlijk lekkerder in je vel komt. Word een supervrouw! Hij gaat je leren hoe je een hoger en constanter energieniveau krijgt, hoe je minder ontstekingen en een betere huid kan krijgen en hoe je je humeur kan verbeteren. Ook gaat hij het hebben over hoe je een beter humeur, meer spiermassa en een betere stofwisseling krijgen.

Vervolgens krijgen mannen de belangrijkste tips om hun testosteron te boosten zodat je vol zelfvertrouwen de top van de apenrots kan beklimmen. Word een megaman die veel sociale contacten heeft, succes uit straalt en een goed figuur heeft. Daarnaast leer je hoe je je energieker gaat voelen, sterker, sneller en onvermoeibaarder wordt en een beter seksleven krijgt.

Ralph Moorman én meer sprekers

geven lessen over hoe jij jouw leven wijzer kunt leven.

Kasper van der Meulen

Zet je ademhaling in voor een beter leven
Lees meer

Merel Teunis

Hoe je met jezelf communiceert (ook onbewust) bepaalt de kwaliteit van je leven
Lees meer

Dr. Dome (Dominik Nischwitz)

How to hack your oral health to optimize your overall health
Lees meer

Edwin Selij

Een onbewust conflict kan alles tegenhouden en zo los je dat op
Lees meer

Nanneke Schreurs

Optimaliseer je Vetverbranding
Lees meer

Floris Wouterson

Sleep is for the weak? Keep on dreaming!
Lees meer
Scroll naar boven