fbpx

Adem

event

Breathing for good health

door Tom Stijven

Breathing for good health

door Tom Stijven

Tom Stijven is geboren en getogen in België. Hij houdt zich vooral bezig met: bedrijfstrainingen voor stressmanagement en burn-out preventie voor leidinggevenden en werknemers. Daarnaast geeft hij workshops en retraites waar ik mensen leer om hun ademhaling te gebruiken als afstandsbediening voor hun brein en hoe ze uit hun hoofd terug in hun lichaam geraken, terug leren voelen. Ook geeft hij 1 op 1 coaching voor atleten voor betere sportprestaties, voor mensen met  PTSD, Burn-out of angststoornissen en geeft hij lezingen over de kracht van ademhaling.

Zijn talk en sessie staan in het teken van: Functionele ademhaling. Waar gaat het mis? Wat is de impact en hoe kan je op autmotische piloot bijsturen.

 Tom: “Ik ben betrokken geraakt bij ademwerk doordat ik fibromyalgie had, 6 jaar lang was ik altijd moe, had altijd pijn en dokters hadden geen antwoorden of oplossingen voor mij. Tot ik in 2014 bij Wim Hof terechtkwam en door zijn methode zeer snel herstelde. Dat inspireerde mij om de eerste Belgische WHM instructeur te worden. Ik startte in 2015 mijn bedrijf Just Breathe en geef sindsdien workshops, bedrijfstrainingen en 1op1 sessies, dat alles terwijl ik voltijds werkte in een vaste nachtshift. In mijn zoektocht naar kennis leerde ik Stig Severinsen kennen en werd Master instructor in zijn Breatheology methode. Ik had al vaker over Patrick McKeown’s Oxygen Advantage methode gehoord en was getriggerd door zijn doorgedreven kennis en volgde in 2021 ook zijn opleiding tot OA Advanced instructor. In de herfst van 2021 zette ik dan eindelijk de stap om mijn job op te zeggen en voltijds ademcoach te worden. Bij Just Breathe! draait alles om mensen leren hoe ze hun ademhaling kunnen gebruiken om hun mentale en fysiek gezondheid te optimaliseren”.

Echt iedereen kan winst behalen door bewust te leren ademen

Of het nu gaat om een ademtechnieken die helend werken bij (chronische) ziekten, stress, mentale uitdagingen of trauma, of gewoon wat je het best kan doen om elke dag beter in je vel te zitten: breathwork is voor iedereen.

Tijdens Het Adem Event in oktober 2022 deelden tientallen sprekers hun ademtips. Al deze lessen zijn nu verzameld in een handige online leeromgeving.

Koen Brinkgreve

From Battlefield to Breathwork
Lees meer

Erik Hulzebos

Inspiratie door Respiratie
Lees meer

The Dutch Monk: Swami Purnachaitanya

Ontstijg je geest en vind je innerlijke rust
Lees meer

Tom Stijven

Breathing for good health
Lees meer

Tim van der Vliet

TT Breathing voor energie, stressverlichting en DMT-afgifte
Lees meer

Koen de Jong

Ademhaling en sport
Lees meer

Nikki van der Velden

The Breathwork Movement
Lees meer

Marloes Hovestad

Psychedelic Breath® met Ademloes
Lees meer

Dorien Blaauw

Rebirthing breathwork & bij je adem zijn
Lees meer

Noreen Tatuhey

Community healing
Lees meer

Katja Markelova

Re-Align (™) Embodied Breathwork
Lees meer

Rob Koning

Vrij ademen in een zacht en ontspannen lichaam
Lees meer

Heleen Ytsma

Hoe de adem de verbinding met jezelf in stand houdt
Lees meer

Cora Verkuilen

Liquid Breath® - Je natuurlijke medicijn
Lees meer

Eliane Bernhard

(her)vind de verbinding met je hart
Lees meer

Kasper van der Meulen

Breathwork Master
Lees meer

Julian Jagtenberg

Slaap als beste meditatie
Lees meer

Rose Le Conge Kleyn

Hypnobirthing voor vrouwelijke zachtheid, liefde en aandacht
Lees meer
Scroll naar boven